ένα blog από μαθηματικούς, για τα Μαθηματικά και τους / τις μαθηματικούς χωρίς... ασκήσεις...

Στόχος μας είναι να ανακοινώνουμε όλες τις εκδηλώσεις των μαθηματικών οπότε και σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε στέλνοντάς μας τις ανακοινώσεις σας (εκδηλώσεις, σεμινάρια, συναντήσεις, βιβλία, περιοδικά, άλλα έντυπα ή άρθρα που δημοσιεύεται ‐με αναφορά τίτλου και ιστοσελίδας που τα φιλοξενεί)

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Ρήξεις και Ανατροπές στην ΕΜΕ... είναι το πρωταρχικό καθήκον των μελών της ΕΜΕ, από το 2018 και πέρα...

της Αγγελικής Χ. Χρονοπούλου    

Την Κυριακή (11/2/18 τη νύχτα) με ενημέρωσαν κάποιοι συνάδελφοι, πως η ΕΜΕ (Πρόεδρος, Aντιπρόεδροι,  ΓΓ και Ταμίας) κ. Φελλούρης, Καλαβάσης, Δρούτσας, Τυρλής και Εμμανουήλ) συναντήθηκαν με στελέχη του ΙΕΠ, προωθώντας μου τα σχετικά δημοσιεύματα (10/2/2018) στην  alfavita (όπου δημοσιεύεται αυτούσιο το ΔΤ του ΙΕΠ)[1] ΚΑΙ στο esos[2] που προηγήθηκε στις 9/2/2017.

Στη συνέχεια διαπίστωσα πως το ΔΤ του ΙΕΠ αυθημερόν 9/2/2018 αναρτήθηκε και στο ΙΕΠ[3].

Επειδή, λοιπόν, αυξάνονται και πληθύνονται οι συναντήσεις, με θεσμικούς φορείς, του Προεδρείου της ΕΜΕ (διευρυμένου με τους αντιπροέδρους) «συμπτωματικά» όλοι προερχόμενοι από τη ΔΠΜ
ΚΑΙ συνάμα έχει «καθιερωθεί» η αδιαφανής πρακτική ΝΑ ΜΗΝ ενημερώνονται τα μέλη του ΔΣ για την επικείμενη συνάντηση... Αυτή τη φορά, αν και μεσολάβησε η συνεδρίαση στις 9/2/2018, ΔΕΝ ενημερώθηκαν ούτε καν μετά(;;;) τη συνάντηση με το ΙΕΠ!!!
Δηλαδή η όποια πληροφόρηση παρέμεινε «εσωτερική» υπόθεση του 15 μελούς ΔΣ.
Ούτε φυσικά και αναρτήθηκε κάτι σχετικό στην ιστοσελίδα της ΕΜΕ προς ενημέρωση των μελών!!!! Μέχρι και σήμερα (13/2/2018)

Προσωπικά, ΔΕΝ θεωρώ μόνο αδιαφάνεια, την απόκρυψη της συνάντησης ΙΕΠ - (διευρυμένου προεδρείου) ΕΜΕ, την οποία και «διαφήμισε» μόνο το ΙΕΠ... τη θεωρώ ΚΑΤΑΝΤΙΑ, που δηλώνει πως η ΕΜΕ αντί να λειτουργεί ως επιστημονική εταιρεία λειτουργεί (με ευθύνη των 15 μελών του ΔΣ) σαν ΕΜΕ Α.Ε..

Αθήνα 13/2/2018[4]
Αγγελική Χ. Χρονοπούλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.