ένα blog από μαθηματικούς, για τα Μαθηματικά και τους / τις μαθηματικούς χωρίς... ασκήσεις...

Στόχος μας είναι να ανακοινώνουμε όλες τις εκδηλώσεις των μαθηματικών οπότε και σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε στέλνοντάς μας τις ανακοινώσεις σας (εκδηλώσεις, σεμινάρια, συναντήσεις, βιβλία, περιοδικά, άλλα έντυπα ή άρθρα που δημοσιεύεται ‐με αναφορά τίτλου και ιστοσελίδας που τα φιλοξενεί)

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Για 5 μήνες δεν λειτουργεί η ιστοσελίδα της ΕΜΕ

Επανέρχομαι και επισημαίνω πως η ιστοσελίδα της ΕΜΕ "έκλεισε" ήδη πέντε [!!!] (05) μήνες που δεν λειτουργεί...
Τόσο περιττή η ΕΜΕ για τη μαθηματική κοινότητα.
Χωρίς ιστοσελίδα και χωρίς καμιά ενημέρωση για 5 μήνες, λοιπόν, από 11/7/16 (τα σχετικά στοιχείααπό 11/7/16 μέχρι και σήμερα αφού "μονιμοποιήθηκε" τοέσιμο" της, και για όσο απαιτηθείείναι διαθέσιμα σε αποθήκευση .pdf) Το χρονικό της πτώσης της (ιστοσελίδας) ΕΜΕ αναλυτικά στο blog "Μαθηματικά Τετράδια" http://mathematicatetradia.blogspot.gr

Στη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ (16/12/2016) δεν περιλαμβάνεται θέμα, στην ημερήσια διάταξη, περί την ιστοσελίδα και για το πότε και ΑΝΝΝ θα επανέλθει σε λειτουργία.
Πάντως πληροφορίες που αναφέρουν πως οι "18" του ΔΣ και της ΕΕ θα "επικοινωνούν" με τη μαθηματική κοινότητα στο εξής με σήματα καπνού.... ελέγχονται ως ανακριβείς!!!

Αγγελική Χ. Χρονοπούλου

Αθήνα (17/12/2016, 4.30 μμ)

Υ.Γ. παρέμβαση (17/12/16, 4.30 μμ) στο post του mathematica.gr "Πρόβλημα με το site της Ε.Μ.Ε. (δημιουργήθηκε 21/11/16, 11.53 πμ) http://www.mathematica.gr/forum/viewtopic.php?f=6&t=56516

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.