ένα blog από μαθηματικούς, για τα Μαθηματικά και τους / τις μαθηματικούς χωρίς... ασκήσεις...

Στόχος μας είναι να ανακοινώνουμε όλες τις εκδηλώσεις των μαθηματικών οπότε και σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε στέλνοντάς μας τις ανακοινώσεις σας (εκδηλώσεις, σεμινάρια, συναντήσεις, βιβλία, περιοδικά, άλλα έντυπα ή άρθρα που δημοσιεύεται ‐με αναφορά τίτλου και ιστοσελίδας που τα φιλοξενεί)

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

...και όμως κατάφεραν το ακατόρθωτο !!!!!!!...

του Γιάννη Κερασαρίδη
Κύριοι [του ΔΣ της ΕΜΕ] καλημέρα σας,
λυπάμαι που θα σας στενοχωρήσω, αλλά πρέπει να σας ‘πω πως, πέντε από εσάς, θα κάτσετε σε "κλεμμένες" καρέκλες.
Παρά τις διαψεύσεις του προέδρου σας, υπήρξε [κατ’ επανάληψη] προφορική συμφωνία ώστε οι έδρες σε ΔΣ και ΕΕ να μοιραστούν σύμφωνα με το εκλογικό σύστημα του νέου Καταστατικού. Θέλοντας, ο πρόεδρός σας, να προεδρεύσει σε ΔΣ χωρίς  "ενοχλητικές" φωνές, ξέχασε κι αυτός και εσείς τα προφορικά συμφωνηθέντα.

Το ποια πορεία θα ακολουθήσετε φάνηκε από την αρχή. Μια βδομάδα πέρασε αφότου ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών και η αδιαφάνεια καλύπτει τις κινήσεις σας στο ΔΣ. Καμία ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΕΜΕ αν συγκροτηθήκατε σε σώμα ή όχι. Και τότε συνέβη κάτι που μας παραπέμπει κατευθείαν  σε πολιτικό πολιτισμό Κεντρο-αφρικάνικης Δημοκρατίας: ενώ το σώμα των εκλεγέντων (συνήλθε στις 20.30΄ ώρα, στα γραφεία της ΕΜΕ, για να συγκροτηθεί σε σώμα, συν μία ώρα γα τα τυπικά και τις ψηφοφοριες δηλ. θα τελειωνε στις 21.30΄), ξαφνικα με υπερσυστολή του χρόνου (προβλέπεται απο τη θεωρία της Σχετικότητας...), στις 19.16΄ ώρα της ίδιας ημέρας, στην ιστοσελίδα www.esos.gr , ανακοινώθηκε με κάθε λεπτομέρεια η συγκρότηση σε σώμα (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.........)(συνοδευόμενο από μια νεανική φωτογραφία του προέδρου σας. Εμάς μας θύμησε μικροαφισούλες – μέγεθος Α3 – των υποψηφίων κοινοβουλευτικών εκλογών της δεκαετίας του ‘50). Τώρα, πως γίνεται δύο ώρες και 15 λεπτά της ώρας νωρίτερα, να δημοσιεύεται στο διαδίκτυο το αποτέλεσμα ενέργειας που θα γινόταν αργότερα, αυτό κύριοι ανήκει σε άλλον πολιτικό πολιτισμό, που εμείς τον απορρίπτουμε κατηγορηματικά.

Γνωρίζω πολύ καλά πως θα μας πείτε, πως η  www.esos.gr * έκανε λάθος και αντί να βάλει την πραγματική ημέρα και ώρα, έκανε…λάθος και …ζήσαν αυτοί καλά και ‘μεις καλύτερα, όπως λέμε και στα παραμύθια….
Το δικό μου ερώτημα προς εσάς είναι: πως ανέχεσθε να συμβαίνουν τέτοια πράγματα και εσείς να μη διαμαρτύρεσθε. Δεν καταλαβαίνετε πως είναι σε βάρος σας;

Κύριοι, εμείς θα παρακολουθούμε λεπτομερώς τα δρώμενά σας, τόσο στο ΔΣ όσο και στην εφαρμογή τους, και ανάλογα θα σας παινεύουμε ή θα σας καταγγέλλουμε.  
Περιμένω, από οποιονδήποτε από σας μια απάντηση. Πολλά σας ζητάω;

με αγανάκτηση
Γιάννης Κερασαρίδης 


Σημείωση του blog «Μαθηματικά Τετράδια»: 
Δείτε συμπληρωματικά την ανάρτηση: 

«Η είδηση της συγκρότησης του ΔΣ της ΕΜΕ, αιτία για παραβίαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας...»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.