ένα blog από μαθηματικούς, για τα Μαθηματικά και τους / τις μαθηματικούς χωρίς... ασκήσεις...

Στόχος μας είναι να ανακοινώνουμε όλες τις εκδηλώσεις των μαθηματικών οπότε και σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε στέλνοντάς μας τις ανακοινώσεις σας (εκδηλώσεις, σεμινάρια, συναντήσεις, βιβλία, περιοδικά, άλλα έντυπα ή άρθρα που δημοσιεύεται ‐με αναφορά τίτλου και ιστοσελίδας που τα φιλοξενεί)

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

4η Μαθηματική Εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Ας ενισχύσουμε την περιφέρεια...


Από 7 μέχρι 11 Μαρτίου του 2012 θα διεξαχθεί η 4η Μαθηματική Εβδομάδα που διοργανώνει το Παράρτημα της Κεντρικής Μακεδονίας της ΕΜΕ σε συνεργασία με την ΕΜΕ και τα περισσότερα ανά την Ελλάδα Παραρτήματα στη Θεσσαλονίκη (Helexpo – Συνεδριακό Κέντρο Νικόλαος Γερμανός) με θέμα: «Μαθηματικές Διαδρομές και Αναζητήσεις».
Επισημαίνουμε πως η εγγραφή και η συμμετοχή στις εργασίες της Μαθηματικής Εβδομάδας θα είναι δωρεάν για όλους.
Με εξαίρεση τα εργαστήρια λογισμικών (με σειρά προτεραιότητας, θα δοθεί και βεβαίωση) όπου προβλέπεται «συμβολική, όπως αναφέρεται, συμμετοχή στα 15 ευρώ».
Εκκρεμεί να ανακοινωθεί το πρόγραμμα εισηγητών.
Παρακολουθήστε τις σχετικές ανακοινώσεις στη διεύθυνση http://www.emethes.gr/  


Υ.Γ. Κρίμα που η ΕΜΕ προγραμμάτισε την ετήσια ΓΣ στις 11-3-2012. Κρίμα και πάλι κρίμα, αφού όλα δεν αρχίζουν και δε τελειώνουν στο κέντρο...
Έτσι όσοι θέλουμε να είμαστε παρόντες/ουσες στη ΓΣ της 11-3-12 δεν θα μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε την 4η Μαθηματική εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.