ένα blog από μαθηματικούς, για τα Μαθηματικά και τους / τις μαθηματικούς χωρίς... ασκήσεις...

Στόχος μας είναι να ανακοινώνουμε όλες τις εκδηλώσεις των μαθηματικών οπότε και σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε στέλνοντάς μας τις ανακοινώσεις σας (εκδηλώσεις, σεμινάρια, συναντήσεις, βιβλία, περιοδικά, άλλα έντυπα ή άρθρα που δημοσιεύεται ‐με αναφορά τίτλου και ιστοσελίδας που τα φιλοξενεί)

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

6ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Διδακτική της Πληροφορικής». Ας ενισχύσουμε την περιφέρεια...


Το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Διδακτική της Πληροφορικής» θα πραγματοποιηθεί όπως σημειώνεται «σε μια ιδιαίτερα σημαντική χρονική στιγμή, αφού θα έχει ολοκληρωθεί η πρώτη χρονιά λειτουργίας του πρόσφατα εξαγγελθέντος Ψηφιακού Σχολείου, με την παράλληλη εισαγωγή της Πληροφορικής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση σε θεσμικό επίπεδο. Οι συνθήκες θα είναι ώριμες για ένα γόνιμο διάλογο, μετά τον απολογισμό της πρώτης χρονιάς».

Η Παιδαγωγική Σχολή (Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών και Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την Ελληνική Επιστημονική Ένωση Τεχνολογιών Πληροφορίας & Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση (ΕΤΠΕ) και το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Π.Ε. Φλώρινας (ΣΕΠΦ), διοργανώνουν το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Διδακτική της Πληροφορικής» στην Παιδαγωγική Σχολή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα στις 20-22 Απριλίου 2012.

Περισσότερες πληροφορίες http://didinfo2012.web.uowm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.