ένα blog από μαθηματικούς, για τα Μαθηματικά και τους / τις μαθηματικούς χωρίς... ασκήσεις...

Στόχος μας είναι να ανακοινώνουμε όλες τις εκδηλώσεις των μαθηματικών οπότε και σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε στέλνοντάς μας τις ανακοινώσεις σας (εκδηλώσεις, σεμινάρια, συναντήσεις, βιβλία, περιοδικά, άλλα έντυπα ή άρθρα που δημοσιεύεται ‐με αναφορά τίτλου και ιστοσελίδας που τα φιλοξενεί)

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Εκλογές 2012, παρέμβαση «Συνδέσμου Ελλήνων Μαθηματικών»

Λάβαμε και δημοσιεύουμε  την παρέμβαση για τις εκλογές της 17ης Ιούνη 2012 του «Συνδέσμου Ελλήνων Μαθηματικών»  την οποία και συνυπογράφουμε· γιατί  πρέπει να έχουμε ό,τι δικαιούμαστε...
Α.Χ.Χ.


Μέσα Μαζικής Ενοχοποίησης
Πόρτα πόρτα η παραπληροφόρηση, ο αποπροσανατολισμός, η βίαιη περιθωριοποίηση μεταναστών μέσω καθοδηγούμενης παραβατικής κατάστασης, η ενοχοποίηση για την οικονομική συγκυρία και την απειλή ανθρωπιστικής κρίσης, κάνουν το γύρο του κόσμου, μέσα από μεγάλες και μικρές οθόνες, από φυλλάδες πληρωμένες ή καθοδηγούμενες συγκυριακά.
Τραγικές φιγούρες σε ένα θέατρο.
Εφαρμόζοντας επιστημονικά δεδομένα και μελέτες χειραγώγησης ανθρώπινης συμπεριφοράς, επιδίδονται απροκάλυπτα και προκλητικά σε κοινωνικό εξαναγκασμό. Πνευματική βιαιότητα ασκείται καθημερινά παραβιάζοντας κάθε έννοια αξιοπρέπειας.
Η ζωή παρόλα αυτά συνεχίζεται.
Ειρήνη Νταουντάκη





Και στις 17 Ιούνη δυνατά "πάρτε το αριστερά"

Έχουμε επιλογές.


Μια μαχητική ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ένα ΚΚΕ, ένα ΣΥΡΙΖΑ,

και άλλους μικρότερους σε μέγεθος, άλλα επίσης
έντιμους αγωνιστικούς σχηματισμούς...

Σύνδεσμος Ελλήνων Μαθηματικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.