ένα blog από μαθηματικούς, για τα Μαθηματικά και τους / τις μαθηματικούς χωρίς... ασκήσεις...

Στόχος μας είναι να ανακοινώνουμε όλες τις εκδηλώσεις των μαθηματικών οπότε και σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε στέλνοντάς μας τις ανακοινώσεις σας (εκδηλώσεις, σεμινάρια, συναντήσεις, βιβλία, περιοδικά, άλλα έντυπα ή άρθρα που δημοσιεύεται ‐με αναφορά τίτλου και ιστοσελίδας που τα φιλοξενεί)

Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2015

Εκδήλωση-Συζήτηση με θέμα “Πανελλαδικές Εξετάσεις Μαθηματικών: Επιλογή θεμάτων” διοργανώνει η «Ελληνογαλλική Σχολή Καλαμαρί Θεσσαλονίκης»


Η Ελληνογαλλική Σχολή Καλαμαρί Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τους Σχολικούς Συμβούλους Μαθηματικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης κ. Ανδρέα Πούλο και Κιλκίς-Λαγκαδά-Ωραιοκάστρου κ. Ιωάννη Θωμαϊδη
διοργανώνουν το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 στις 18.00 μ.μ.
Εκδήλωση-Συζήτηση με θέμα:
«Πανελλαδικές Εξετάσεις Μαθηματικών: Επιλογή θεμάτων, επιδόσεις των μαθητών και επιπτώσεις στη διδασκαλία. Τα νέα δεδομένα των εξετάσεων»

Η Εκδήλωση-Συζήτηση, έχει αφορμή την επίμαχη παράγραφο: Συνάρτηση Ολοκλήρωμα ΚΑΙ θα παρουσιαστούν θέματα άλλων χωρών στην αντίστοιχη παράγραφο,
θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο της Ελληνογαλλικής Σχολής Καλαμαρί 
(υπεύθυνοι της Εκδήλωσης-Συζήτησης Σαράφης Ιωάννης, Πέρδος Αθανάσιος και Τίκβα Χριστίνα)

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης της Εκδήλωσης-Συζήτησης και η είσοδος είναι ελεύθερη

Στην ιστοσελίδα www.kalamari.gr μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας και να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την Εκδήλωση-Συζήτηση και το Πρόγραμμα στη διεύθυνση:
Ακολουθεί η αφίσαΕπιμέλεια: Αγγελική Χ. Χρονοπούλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.