ένα blog από μαθηματικούς, για τα Μαθηματικά και τους / τις μαθηματικούς χωρίς... ασκήσεις...

Στόχος μας είναι να ανακοινώνουμε όλες τις εκδηλώσεις των μαθηματικών οπότε και σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε στέλνοντάς μας τις ανακοινώσεις σας (εκδηλώσεις, σεμινάρια, συναντήσεις, βιβλία, περιοδικά, άλλα έντυπα ή άρθρα που δημοσιεύεται ‐με αναφορά τίτλου και ιστοσελίδας που τα φιλοξενεί)

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Ευχές για το καλοκαίρι (2013) σε όλους...

Καλοκαίρι πια σε πλήρη εξέλιξη και μας το "υπενθύμισε" η χθεσινή (4-7-13) ενημέρωση της "Κίνησης για την Αλλαγή στην ΕΜΕ". 
Προσθέτουμε και τις δικές μας ευχές


Στη μηνιαία συνάντηση της “Κίνησης Για την Αλλαγή στην ΕΜΕ”, την Τρίτη 25 Ιουνίου 2013 στις 19.00 στο αμφιθέατρο του φροντιστηρίου "Ηράκλειτος"  Κωλέττη 19 - 21, Αθήνα διεξήχθη ενημερωτική συζήτηση για τρέχοντα ζητήματα, κυρίως οργανωτικά.

Συζητήσαμε λεπτομέρειες σχετικά με τη δικαστική οδό που επιλέξαμε για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση που διαμορφώθηκε στην ΕΜΕ μετά τις εκλογές της 10-3-13. Έτσι συνεχίζονται οι επαφές με το δικηγόρο στον οποίο και έχουμε αναθέσει την υπόθεση, για να καθορίσουμε την πορεία που θα ακολουθήσουμε, εντός των νομίμων προθεσμιών.

Λεπτομέρειες για τη στάση – συμπεριφορά του ΔΣ μπορείτε να διαβάσετε σε προηγούμενες ενημερώσεις (mails) της "Κίνησης". Κατά τη διάρκεια της συνάντησης της 25ης Ιουνίου αποφασίσαμε να παραστεί ένα μέλος της «Κίνησης» στην επικείμενη μηνιαία συνεδρίαση του ΔΣ η οποία υποθέσαμε ότι θα πραγματοποιηθεί στις 28-6-13 και η πρόβλεψη μας αποδείχτηκε επιτυχής. Έτσι ο συνάδελφος έθεσε στο ΔΣ το ζήτημα των κλειστών συνεδριάσεων και ζήτησε να ανακληθεί η απόφαση περί έγγραφης πρόσκλησης και να παραμείνουν οι συνεδριάσεις ανοιχτές όπως στη διετία 2011-2013 σύμφωνα με τη νομοθεσία περί Σωματείων. Στη συνέχεια αποχώρησε, και το ΔΣ επιφυλάχτηκε να αποφασίσει.


Με την ευκαιρία της ενημέρωσης αυτής σας ευχόμαστε να ξεκουραστείτε αυτό το καλοκαίρι και να επανέλθουμε όλοι ανανεωμένοι το Σεπτέμβρη. Βέβαια έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση θα σας κρατάμε ενήμερους και εν μέσω καλοκαιριού για οποιεσδήποτε εξελίξεις υπάρξουν.


Αν έρθει βολικά σκεπτόμαστε να πραγματοποιήσουμε μια συνάντηση το τελευταίο 10ήμερο του Ιουλίου οπότε και θα σας απευθύνουμε νέο μήνυμα συμμετοχής σε όσους παραμένουμε ακόμη εντός των τειχών.

Ανοικτή Ομάδα του Συντονιστικού Οργάνου της “Κίνησης για την Αλλαγή στην ΕΜΕ”

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: kinisi.gia.allagi.eme@gmail.com
(Η συμμετοχή στην Ομάδα είναι ελεύθερη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.